fbpx

Kun käytät YouTubea kuinka kauan keskimäärin katselet YouTube-videoita?

Entä jos sinun pitäisi arvata kuinka kauan YouTube käyttäjä keskimäärin viettää aikaa katsellen videoita? Saatat ylättyä, mutta keskimäärin YouTube-käyttäjä viettää 40 minuuttia istuntoa kohden YouTubessa. Tämän 40 minuutin ajanjakson aikana käyttäjä altistuu useille YouTube-mainoksille, joissa yrityksesi kuuluisi olla. Sen sijaan, että käyttäisit perinteisiä massamedian kanavia radio, sanomalehti ja televisiomainonta. YouTube mainonta on huomattavasti kustannustehokkaampaa ja tarkemmin kohdennettua.

#1 Kohdennettu YouTube-mainonta

YouTube mainoskampanja sisältää useita tehokkaita kohdistusvaihtoehtoja.

  1. Väestötieto: ikä ja sukupuoli
  2. Avainsanat: mainosvideon ja yrityksen kannalta relevantit avainsanat
  3. Kiinnostuksen kohteet: mainostasi näytetään käyttäjille, jotka ovat kiinnostuneet esimerkiksi kuntoilusta ja terveystuotteista.
  4. Alueellinen kohdennus: esimerkiksi Tampere +30 km
  5. Uudelleenmarkkinointi: mainonta kohdennetaan käyttäjille jotka ovat vierailleet yrityksesi kotisivuilla tai Google Maps on paikantanut heidät yrityksesi osoitteeseen.

#2 Paljonko YouTube-mainoksen näyttäminen maksaa?

YouTube mainonnassa maksat videon näyttökerroista. Kuinka paljon mainonta Youtubessa maksaa? Tyypillisen videomainoksen näyttökerran hinta on 0,04 – 0,20 euroa. Näyttökerran hintaan vaikuttaa videon laatupisteet, kohdennus ja YouTuben huutokauppa hinnoittelu.

Katsoessasi YouTube-videoita oletko koskaan nähnyt painiketta ”Ohita mainos”? YouTube ei veloita mainostajaa viiden ensimmäisen sekunnin ajalta, jolloin käyttäjällä on mahdollisuus ohittaa mainos.

#3 Mainonnan mittaaminen YouTubessa

YouTube analytiikka kertoo paljon hyödyllistä dataa asiakkaistasi joka on arvokasta tietoa liiketoiminnan kehittämisen tukena.

Onko YouTube-mainonta sen arvoista? Oikein toteutettuna se on erittäin kustannustehokasta ja kohdennettua mainontaa, joka sopii kustannusrakenteeltaan pienille ja suurille yrityksille.

Oletko kiinnostunut YouTube mainonnasta? Tehdään yrityksellesi sopiva mainosvideo ja optimoidaan kohdennettu YouTube kampanja kohderyhmällesi.