fbpx

Digitelakka on ollut mukana kehittämässä laivanrakennusyhtiö Rauma Marine Constructions Oy:n ulkoista viestintää ja visuaalista ilmettä sen perustamisesta lähtien. Vahvuutemme on paitsi telakkaympäristön, myös yrityksen henkilöstön ja liiketoiminnan tunteminen. Juuri siksi pystymme tarjoamaan joustavia, täsmälleen oikein räätälöityjä palveluja. Kokemuksemme teollisen ympäristön toiminnoista välittyy myös työturvallisuudessa ja sen tuntemisessa.

Osaamisemme korostuu vaativissa olosuhteissa toteutettavat videotuotannot, jollaisia perinteisissä mainostoimistoissa ei useinkaan tehdä. Olemme taltioineet merentutkimusalus Arandan peruskorjaustyön vaiheet, ja esimerkiksi lukuisia työtunteja vaatinut timelapse-video sai median innostumaan. Näyttävää lopputulosta varten otettiin lähes 200 000 valokuvaa puolen vuoden ajan.

”Näyttävä video: Näin laiva pitenee yli 7 metriä” – Iltasanomat

Käsialaamme on myös lähes 160-metrisen matkustaja-autolautta Hammershusin rakentamisesta kertova video. Merellä tapahtuvien kokeiden dokumentointi näillä aluksilla on osoittanut, että kykenemme toimimaan ankarissakin olosuhteissa.

sammeli korhonen

Sammeli Korhonen

Sammeli Korhonen on valokuvannut yli 300 000 tuhatta valokuvaa. Adobe Crative Cloud ohjelmisto osaaminen erittäin korkealla tasolla.

Aleksi Honkakari

Aleksi Honkakari on lentänyt yli 100 tuntia ilmakuvaus koptereita maalla ja merellä. Käsiala välittyy videotuotantojen kuvakulmissa.