vahvista yrityksesi brändiä ammattimaisilla valokuvilla

Ensivaikutelma yrityksen ilmeestä on tärkeä olipa kanava sitten some, yrityksenne esite tai verkkosivu. Huonotasoiset kuvat tai ristiriitaiset kuvalliset viestit eivät anna yrityksestä parasta mahdollista kuvaa. Huolitellut, sanomaltaan ja väreiltään brändiin sopivat kuvat tekevät eron. Kuvien pitää puhutella asiakasta ja sidosryhmiä ensivilkaisusta lähtien.

Pyrimme siihen, että kuvista välittyy hyvä tekemisen fiilis ja viesti on kohdallaan sisällöllisesti ja visuaalisesti. Ammattimaisiin yrityskuviin tekemäsi investointi ei ole koskaan huono sijoitus. Näytätte yrityksenne parhaassa valossa. Meillä on yrityskuvauksista yli kymmenen vuoden kokemus ja tilanteen mukaan valittava ajanmukainen kalusto. Voimme toteuttaa tasokkaa kuvat maalla, vedessä tai imasta käsin.

henkilökuvat ja brändäys

Yritysten avainhenkilöiden kuvia tarvitaan jatkuvasti. On ensiarvoisen tärkeää, että kuvat ovat tekniseltä laadultaan huippuluokkaa ja kohdettaan edustavia.

Anna henkilöstölle kasvot. Nykymaailmassa henkilökohtainen yhteys saattaa jäädä vähäksi. Henkilöstön kuvat parantavat luotettavuutta.

mainos- ja lehtikuvat

Visuaalisuus on tärkeää analogisessa ja digitaalisessa maailmassa. Mikäli tarvitsette yrityksellenne mainos- tai lehtikuvia johonkin tiettyyn julkaisuun tai yrityksen kuvapankkiin, ota yhteyttä niin suunnitellaan ja kuvataan tilanteeseen sopiva kuva tai kuvapaketti.

Kuvaamme myös erilaisia tapahtumia, joista on tärkeä saada näyttävät kuvat joko julkaisuun tai arkistoon.

Tuotekuvat

Huono tuotekuva antaa huonon kuvan myös itse tuotteesta. Näytä tuotteidenne parhaat puolet ammattitason valokuvien avulla.

Teknisesti hyvä kuva ja oikeanlainen valaisu sekä kuvankäsittely tekee esimerkiksi verkkokaupan perinteisestä valkoisen taustan omaavasta kuvastakin erottuvan tai erotut asunnon myyntikuvissa massasta.

kuvankäsittely

kuvankäsittely

Voimme tyylitellä kuvia tai vahvistaa kuvienne viestiä edistyneillä kuvankäsittelytekniikoilla. Onko teillä visio kuvista jotka on “mahdotonta” toteuttaa? Kuvankäsittelyn avulla mahdotonkin voi olla mahdollista. Tarjoamme yritysten käyttöön ammattitaitomme ja huippuunsa viritetyt Adobe ohjelmistot.