ELÄVÖITÄ MARKKINOINTIA VIDEOLLA

Videon käyttö mediassa lisääntyy jatkuvasti. Videoista on tullut tärkeä osa myös yrityksen viestinnässä. Parhaimmillaan se jättää lähtemättömän hyvän ensivaikutelman. Toteutamme videotuotannot asiakkaan tarpeiden mukaan. Otamme huomioon yrityksen brändin, ilmeen, arvot ja ihmiset. Ennen kaikkea otamme huomioon asiakkaanne ja sidosryhmänne joille video on kohdennettu. Yritysvideo voi olla myös täysin animaationa tai typografiaa hyväksikäyttäen toteutettu.

esittelyvideot

Yritysesittely videolla on tehokas keino kertoa yrityksen toiminnasta lyhyesti ja ytimekkäästi. Video on kerronnan muotona monipuolisin ja kuvallista viestiä voidaan tehostaa äänen ja animaation keinoin. Minuutissa voidaan jättää asiakkaalle positiivinen mielikuva yrityksen toiminnasta ja palveluista.

Joistakin palveluista tai tuotteista voi olla vaikeaa tai mahdotonta kertoa pelkästään kuvan ja sanan keinoin. Esittelyvideo on joissakin tilanteissa ainut tapa esitellä tuote tai palvelun sisältö digitaalisissa medioissa. Videolla viesti menee perille.

mainosvideot

Mainosvideo on esittelyvideota lyhyempi ja yleensä tiettyä tuotetta tai palvelua markkinoiva. Videomainos on nykyään kustannustehokas ja mielekäs vaihtoehto tai lisä muuhun markkinointiin.

Perinteiselle televisiomainonnalle vaihtoehdon tarjoavat muut digitaaliset ja todetusti tehokkaat kanavat kuten Youtube ja Facebook. Videotuotannon lisäksi voimme toteuttaa mainoskampanjanne edellä mainituissa medioissa.

uutisvideot

Yritysvideon ei tarvitse olla hiottu spektaakkelimainen luomus. Esimerkiksi tiedotteen viestiä voi tehostaa tai selventää lyhyellä videolla. Video voi sisältää esim. Asiakkaan tai yrityksen edustaja kommentteja ja kuvitusta tarinasta ja asiasta.

Videossa ihminen puhuu ihmiselle kameran välityksellä jolloin sisältö on uskottavampaa ja läpinäkyvämpää. Tämä vaatii pientä heittäytymistä, mutta se kannattaa.

Tapahtumakuvaus

Järjestättekö tapahtuman jonka haluatte taltioitavan videolle? Taltioimme teille tapahtuman suunnitelman mukaan.

Halutessanne työstämme materiaalista sovitun mittaisen koosteen tai luovutamme teille pelkän raakamateriaalin.

Digitelakan miehistöllä on ollut ilo ja kunnia saada osallistua vuosien varrella hyvin eri tyyppisiin videotuotantoihin. Suhtaudumme erittäin intohimoisesti palveluihin joita tuotamme ja toteutamme. Suurin vahvuutemme on realismi, näin kykenemme toteuttamaan poikkeuksellisiakin videotuotantoja.

Pyydä lisätietoja

Digitelakka videotuotantoa