Miksi valita WooCommerce-verkkokauppa?

Olet siis kiinnostunut WooCommerce-verkkokaupasta ja haluaisit tietää hieman lisää sen ominaisuuksista. Me voimme toteuttaa juuri sinun tarpeitasi palvelevan WooCommerce-verkkokaupan.

woocommerce ninja
woocommerce-verkkokauppa
WooCommerce-lisäosa

WooCommerce-lisäosa on rakennettu integroitumaan saumattomasti WordPress-julkaisujärjestelmän kanssa. WooCommerce yhdistää sinut erittäin nopeasti kasvavaan WordPress-ekosysteemiin.

Myy mitä vain ja missä vain

Myyt sitten todellisia tuotteita, digitaalisista latauksia, sisältöä tai aikaa palveluna? WooCommerce-verkkokaupassa voit myydä kaikkea edellämainittuja maailmanlaajuisesti.

Omista oma data

Asiakas datan pitäminen riippumattomana kolmannen osapuolen ohjelmisto alustasta antaa verkkokaupalle nyt ja tulevaisuudessa 100-prosenttisen hallinnan. Lisäksi se on myös turvallisempi käyttäjä kokemus asiakkaillesi.

Turvallinen WooCommerce

WooCommerce on Sucuri auditoitu. Sucuri varmistaa, että WooCommerce-verkkokauppa noudattaa WordPressin korkeimpia turvallisuus käytäntöjä sekä koodausstandardeja ja että, se on turvallinen ja ajantasainen.

Avoin lähdekoodi

WooCommerce-verkkokauppa on 100-prosenttisesti avointa lähdekoodia. Tästä on hyötyä jokaiselle WooCommerce-verkkokaupan käyttäjälle maailmanlaajuisesti.

Kassajärjestelmä

WooCommerce-verkkokauppa on integroitavissa useimpiin suomalaisiin kassajärjestelmiin. Voimme myös rakentaa verkkokaupan sisälle oman kassajärjestelmän, joka integroidaan maksupäätejärjestelmään ja varastonhallintaan.

verkkokauppa toteutukset

30%

MARKKINAOSUUS

woocommerce oma verkkokauppa

WOOCOMMERCE ASENNUKSIA YHTEENSÄ