mikä on wordpress?

Vuonna 2018 Internetin 10 miljoonasta suosituimmasta verkkosivustosta 30,6 % käytti WordPress-julkaisujärjestelmää. WordPress on käytössä yli 60 miljoonalla verkkosivulla.

Kuinka me nostamme yrityksesi verkkosivut huipulle?

Meitä ohjaa intohimo tutkia uusia strategioita ja innovaatiota. Missiomme on maksimoida asiakkaidemme brändi, tuotto ja näkyvyys internetissä. Me olemme WordPress-ohjelmoinnin huippuosaajia.

WORDPRESS-OMINAISUUDET

WordPress tarjoaa erittäin kattavan määrän erilaisia vakio-ominaisuuksia, kuten yhteydenottolomakkeen sekä Google Maps kartan. Lisäksi yli 50 000 tuhannen lisäosan valikoiman lisä ominaisuuksia ja avoimen lähdekoodin mahdollisuudet.

KUSTOMOITAVA ULKOASU

Toteutamme palvelusi graafisen ohjeen mukaisesti. Ennen julkaisua lähetämme luonnoksen, johon teemme halutessasi muutoksia ennen verkkosivun tai järjestelmän julkaisua.

RESPONSIIVINEN

Yhdet verkkosivut kaikille laitteille. WP-julkaisujärjestelmä on suunniteltu responsiiviseksi joka mahdollistaa verkkosivujen saumattoman skaalautumisen näytön koosta riippumatta. Responsiivisuuden ansiosta verkkosivusi mukautuvat saumattomasti pöytäkoneen laajakuvanäytöltä älypuhelimen ja tabletin näyttöön.

PALVELITILA

Tarjoamme luotettavia ja turvallisia palvelintila kokonaisuuksia, jotka soveltuvat niin peruskäyttäjälle kuin vaativallekin yrityskäyttäjälle. Digitelakka palvelin on palvelukokonaisuus joka sisältää palvelintilaa verkkosivun julkaisusta järjestelmien ylläpitoon. Kysy lisää palvelintila ratkaisuista info(at)digitelakka.com

HAKUKONENÄKYVYYS

Toteutamme kaikki asiakas projektit SEO-hakukoneoptimoituna. Palveluumme sisältyy lisä palveluna teksti sisällöntuotanto. Kartoitamme liiketoimintasi trendaavat ja tärkeimmät kohdeavainsanat. Sujuvaa ja laadukasta teksti sisältöä unohtamatta. Monipuolisen WordPress-julkaisujärjestelmän ansiosta verkkosivut latautuvat nopeasti joka myös parantaa hakukone näkyvyyttä.

TURVALLINEN JA LUOTETTVA

WordPress-julkaisujärjestelmään on saatavilla paljon hyviä turvallisuutta parantavia lisäosia, jotka auttavat mm. lukitsemaan sivustosi ja suojaamaan sen brute force -hyökkäyksiä vastaan.

WOOCOMMERCE-LISÄOSA

WordPress ja sen WooCommerce-verkkokauppa lisäosa muodostavat toimivan, nykyaikaisen ja helppokäyttöisen verkkokauppa kokonaisuuden. Avoimen lähdekoodin WordPressillä on laaja kehittäjäkunta ja uusien ominaisuuksien käyttöönotto on nopeaa ja edullista. Toteutamme verkkokaupat itsenäisiksi kokonaisuuksiksi tai osaksi verkkopalvelua.